✅ Verktøy og maskiner siden 1985
Search-icon

Default

Pusser bil som har stått urørt i 40 år - se forskjellen!


Lars pusser en Triumph som har stått urørt i 40 år, se filmen og produktene han brukte her.


Før du begynner å pusse bilen, kan det være lurt med en grundig rengjøring. Avhengig av hvor skitten bilen din er, kan du starte med å rengjøre med en kraftig avfetting for at lakken blir ren. Gå deretter over til å vaske bilen med en bilvask for å avslutte med litt rengjøringsleire som du påfører med hjelp av en leirklut.


Når bilen er ren, er det bare å begynne å pusse! Alt du trenger finnes i vesken, og med de matchende svampene, klutene og midlene – er det lett å gjøre det riktig.

Se filmen her

Polerguide - Trinn for trinn

Polerguide - Trinn for trinn

Trinn 1: Forpolering

Start med den oransje svampen sammen med det oransje poleringsmiddelet "Recover". Rist boksen godt før du begynner. Poler deretter i kryssmønster på et litt mindre område (for eksempel et område som ikke synes) og tørk av etterpå med den oransje mikrofiberkluten. Gjenta på de resterende områdene.

Avvirking: 8/10 
Glans: 4/10
Trinn 1: Forpolering

Trinn 2: Polering

Fortsett nå på samme måte, men bytt til den blå svampen sammen med det blå poleringsmiddelet "Rebuild". Nå skal poleringsmaskinen gå lettere mot overflaten og bilen begynner å bli blankere. Poler i samme mønster og tørk av etterpå med den blå mikrofiberkluten.

Avvirking: 5/10 
Glans: 8/10
Trinn 2: Polering

Trinn 3: Glanspolering

Bytt til den mørkegrå svampen sammen med det grå poleringsmiddelet "Redefine". Poler i samme mønster og tørk av etterpå med den grå mikrofiberkluten.

Avvirking: 1/10
Glans: 10/10
Trinn 3: Glanspolering

Trinn 4: Lakforsegling

Poler nå med lakforsegling – det grønne poleringsmiddelet "Retain". Det er viktig her å bruke en mørkegrå svamp, altså en mykere, eller en ren klut og påføre for hånd. La tørke over natten og gni av.

Avvirking: - 
Glans: 15/10
-

PELA Poleringssett i veske, roterende

Dette er poleringssettet som Lars bruker i filmen - Det er et komplett sett med alt du trenger for å komme i gang med maskinpolering. Inneholder PELA roterende poleringsmaskin, Pratts poleringsmiddel, poleringssvamper for hvert trinn, mikrofiberkluter og Pratts lakkforsegling. Alt dette i en praktisk oppbevaringsveske. Maskinen som følger med er PELA roterende poleringsmaskin art.nr. 510891.


Til produktet ->


Polersats

Visst blev det stor skillnad?