Personlig service Eget verksted
Search-icon

Default

Vår historie

Da Verktygsboden startet i 1985, var vi en jernvarehandel som tidlig skilte seg ut fra mengden. Vi henvendte oss til vanlige folk – håndverkere, selvstendig næringsdrivende og hjemmemekkere – og vi hadde mange produkter som ikke fantes i andre butikker. Med egenimporterte varer presset vi ned prisene, noe som igjen gjorde mekkingen morsommere for kundene våre.

Verktygsboden har hatt en fantastisk utvikling.


Vi har også investert i vår e-handel, som i dag omfatter nærmere 20 000 artikler. Arbeidet med å finne flere spennende produkter stopper imidlertid ikke der. Innad i selskapet er det mye kunnskap og teknisk støtte. Vi håper at du vil fortsette å utvikle deg sammen med oss!

Rimelige produkter

Verktygsboden er i dag en av Sveriges største aktører innen verktøy og maskiner. Fokus er fortsatt på velutviklede og funksjonelle produkter til lavest mulig pris.


Som en del av å hoppe over mellomledd og påvirke produkter til det bedre, startet Verktygsboden sitt eget varemerke PELA. Produktene i PELA-sortimentet er utviklet basert på våre egne behov, og der er noe som vi derfor brenner litt ekstra for.