✅ Verktøy og maskiner siden 1985

Whiskey røykspon passer til kull- og gassgriller, elrøykovner og andre røykovner. De produseres av eikefat som man har lagret alkoholholdig drikke i, blant annet fra Rioja og andre steder i Spania, Frankrike og Portugal. I produksjonsprosessen bevares duften, smaken og andre viktige kulinariske egenskaper. Røykspon passer perfekt til røyking av alle typer mat. Kjøtt, grønnsaker, fisk, pizza og desserter får en lekker røyksmak. Bruk:Bløtlegg røyksponet i vann i ca. 10-20 minutter. Bruk ca. 2 dl røykspon per kg næringsmiddel du vil røyke. Legg sponet i en aluminiumform, røykskuff, på bunnen av røykovnen eller på røykeplaten. Hvis du bruker en kullgrill:Når kullet gløder, plasserer du formen/esken/platen med røyksponet direkte oppå kullet. Hvis du bruker en gassgrill:Hvis det finnes et røykerom i grillen, legger du formen/esken/platen i det. Hvis ikke, plasserer du karet i hjørnet under grillen før du tenner grillen. Hvis du bruker en røykovn, strør du et jevnt lag røykspon på røykeplaten, ca. 2 dl per kg næringsmiddel du vil røyke. Når sponet begynner å ryke, plasserer du maten som skal tilberedes i grillen/røykovnen.
Vis mer

Muurikka

Steketakker fra Muurikka

Det startet i Finland med den nå klassiske steketakk, og i 1976 grunnla de Muurikka. Siden den gang har hundretusener av steketakker blitt solgt, og ved leirbål og hagefester er Muurikkas produkter en selvfølgelig del av måltidet.

Se alle produkter fra Muurikka
  • Produsent:
  • Produsentens adresse:
  • Kontakt produsenten: