Muurikka røykovn – Den ekte originalen med varmeregulering, termometer og ventil. Fungerer også uten spon som en utendørsovn. Takket være varmereguleringsfunksjonen kan også mer følsom mat tilberedes i røyken samtidig som råvarenes saftighet bevares. Temperaturregulering mellom 75-230 grader. Røyk fisk, kjøtt, grønnsaker, viltkjøtt eller skalldyr. Ved hjelp av termometeret kan du følge og justere røyketemperaturen. Overflødig røyk og fukt fjernes via ventilen på røykovnens bakside. Gitter, dryppskål og røykeplate tåler maskinoppvask, det gjør det enkelt å rengjøre dem. Et håndtak er fest under dekselet og dryppskålen og det gjør det enklere å ta ut maten fra røykovnen. Lett å bruke
Designet, produsert og kontrollert i Finland
Et røyknivå Ristens mål 24 x 42 cm
En røykplate og en dryppskål
Trinnløs temperaturregulering 75-230 °C Med termometeret kan du følge temperaturen inne i røykovnen
Ventilen fjerner overflødig røyk og fukt
Effekt 1100 W Tilkoblingsledning 2 meter
Rustfritt stål
Konstruksjonens diameter:25 cm
Konstruksjonens lengde 50 cm
Et oppskriftshefte med 10 oppskrifter følger med
Et beskyttelsestrekk og en pose med røykspon følger med
Uten røykspon kan røykovnen brukes som grill/utendørsovn
Temperaturregulering:Posisjon 1 = 75–110 grader, Posisjon 2 = 150–185 grader, Posisjon 3 = 190–230 grader.
Steketakker fra Muurikka
Det startet i Finland med den nå klassiske steketakk, og i 1976 grunnla de Muurikka. Siden den gang har hundretusener av steketakker blitt solgt, og ved leirbål og hagefester er Muurikkas produkter en selvfølgelig del av måltidet.